Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En lycklig son säger TACK till sin mormor.

William har önskat sig en little petshop kalender i flera veckor. Min mamma och Williams mormor har sett det och satte in pengar så han kunde få den av henne. Han har nu köpt den och är så glad! Han visste inte vad han skulle säga när han fick den, han var jätteglad och tyckte inte tack riktigt räckte berättade han. Eftersom de blev lite pengar över då den hade sänkts i pris, köpte han även en star wars bok att klistra in i. Han är jätteglad för den med!

STORT TACK!

6 Comments

  1. Åh, vilken lycka! 😀
    Mina tjejer har hett önskat sig Polly Pocket-kalender, och en vän var nere på Gekås och köpte förra årets kalender till oss för ynka 50 spänn. Tjejerna fick se dom häromdagen och hoppade runt av lycka, helt ovetandes om att det är förra årets dock…För dom är det nya kalendrar då vi inte hade sådana förra året. 🙂

    1. Johanna – Det var en lycklig kille här måste jag säga 😀 . VIlket perfekt pris :). Klart man kan ha förra årets lika väl som nya :). DE är ju fortfarande nya saker för barnet/barnen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d