En sjuk son.

William har sovit nästan hela dagen, nu för ett tag sedan frågade han efter mat och fick blåbärssoppa vilket kändes som den perfekta måltiden för någon som inte ätit under en hel dag. Det är aldrig kul att vara sjuk oavsett ålder. Det finns absolut roligare saker att ha för sig en fredag, nu hoppas jag på att han är frisk imorgon när han ska öppna adventskalendrar och kika på Mysteriet på Greveholm 2, jag ser fram emot den här julkalendern. Jag minns liksom när den gick förra gången. Jag gick i sexan och mamma var gravid med Melissa. Jag, min syster och min bror satt och kikade varje morgon och myste i soffan. Tiden går verkligen redigt fort, tycker inte de var så längesen tills man inser att syrran fyller 16 i April och ska börja på gymnasiet!

 Min sjukling.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En sjuk son.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: