Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

2 arbetsdagar

Åh! Endast två dagar kvar, tjöt tjöt! Jag är så trött så är väl därför. Imorse började ögonen slå ihop sig i duschen mer eller mindre. Men det är snart helg och jag får sova lite och ladda upp batterierna, vet att det kommer kännas lättare efter lite ledighet. Trött blir man den här tiden på året när det är mörk mer än det är ljust.

Julmosaiken var helt underbar. Man blir så stolt som mamma när ens barn uppträder.

Drömde om havet innan jag vaknade idag, den friska havsluften, fiskmåsar och snäckor!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d