Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Temafesten på Friskolan Mosaik.

Åh så stolt man blir som mamma när man ser vad sitt barn gjort. Jag kände mig så STOLT och glad när jag såg arbetet. Barnen hade gjort hela Falun från ”Den Gruvliga sidan” till ”Den ljuvliga sidan”. Riktigt fint, klart man som mamma känner sig lycklig och stolt de är väl mest normalt skulle jag tro.

William var Fet-Mats, en man som gick ner i Gruvan här i stan och dog därnere efter ett ras han låg där i om det var 50 år och åldrades inte en dag på grund av de giftiga sakerna som finns därnere, dom hittade honom sen och han hade inte åldrats en dag. Googla på saken om ni är nyfikna i alla fall kändes det jättekul att se.
Efteråt sjöng några av barnen ”det gör jag bara när jag är full, och vacker” man började ju skratta en del, sen log man som bara den och var stolt när alla sjöng; Kuckelikana som säljer KÖRV!
En underbar kväll, och som mamma är jag stoltast!

001Vem ligger där död?

003Fet-Mats, eller min son. 4 barn bar honom på båren dit. 006William har målat.

005Williams historia han har skrivit själv.

004Falun, som barnen i 2-3an gjort. Jättefint och vacker arbete. Man riktigt ser hur de jobbat med saken.

007Williams hus med berättelser om vilka som bor där. <3

6 Comments

  1. Åh. vad härligt. Tänk vad stolt man kan bli över sina barn. Det är en väldigt härlig känsla.
    Lät intressant så det där ska jag faktiskt googla. 🙂

    1. Sarah – Visst är det 🙂 . Tänk att man kan ha såna starka känslor egentligen för någon annan människa som man har med sina barn, allt de gör blir man helt varm av. 🙂

      Ja googla det, de är ganska spännande historia :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: