Dark Mode Off / On
Läraryrket

Morgon för en fredag!

20130201-065402.jpg

Igår var jag så trött att jag la mig strax innan nio! Haha sjuk egentligen men jag har sovit som ett barn hela natten. Hann dock se bunheads och Dallas så nu var de gjort, Dallas var mycket bra! Och Bunheads fick jag som vanligt härliga skratt ur. Annars är det lugnt, William sov hos Björn så jag var ensam igår.
Innan Björn kom för att hämta William hann jag med att storstäda hemma. Var väl ungefär min dag.

Idag blir det lektionsbesök av min mentor, barnen ska få ringa in veckan bokstav som denna vecka är L och sedan när jag åker hem för fredag ska ja toknjuta!

6 Comments

  1. Som här nästan, jag la mig vid 22 och upp 6, men jag minns ingenting av natten så jag har sovit underbart gott. Trevlig helg på dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: