Good morgon!

På väg mot torsdag och jobb. Mörkt som i graven ute. William är som vanligt på morgonfritids han klagade dock på ont i halsen imorse men jag sa att han fick gå ändå så får han ringa mig om han inte skulle orka vara i skolan. Vill poängtera att William ganska ofta försöker med att han är sjuk på morgonen, han är nämligen väldigt morgon trött. Det har han fått från mig, jag är ju mer en sån som är uppe länge på kvällarna och sover längre på morgonen, men så ser ju Sveriges bondeliv inte ut. Vi går ju fortfarande efter hur det såg ut när Sverige bestod av bönder som skulle upp och mjölka korna trots att tiden ser helt annorlunda ut nu. Men mest intressen på kvällen och mindre på morgonen, men det är bara att bita ihop.

Såg att några tror det är som blå slingor i håret, de ser bara ut så på bilden tror det är ljuset som ändrade saken det är helt svart allt.

Nä ska väl fortsätta min bussfärd.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Good morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: