Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Det är ju rätt farligt att ha kemi med ett experiment.

Hehe, sitter och lyssnar på Bert och heman hunters. Så sjukt rolig, har den cdn någonstans hemma men hittade den glatt på spotify. Kanske inte den bästa musiken på bussen mot jobbet. Jag har nämligen ganska låg humor och har väldigt lätt för skratt.

William är i skolan och ska följa med en klasskompis hem efter skolan idag, efteråt ska han hem på sova över hos grannen och bästa kompisen. Mysdag för honom.

Nu jobb för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa