Det är ju rätt farligt att ha kemi med ett experiment.

Hehe, sitter och lyssnar på Bert och heman hunters. Så sjukt rolig, har den cdn någonstans hemma men hittade den glatt på spotify. Kanske inte den bästa musiken på bussen mot jobbet. Jag har nämligen ganska låg humor och har väldigt lätt för skratt.

William är i skolan och ska följa med en klasskompis hem efter skolan idag, efteråt ska han hem på sova över hos grannen och bästa kompisen. Mysdag för honom.

Nu jobb för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: