Den här måndagen gick fort. Efter jobbet tog jag med William till Willys där han tog en bulle och festis medan jag festade på vatten. Handlade grönsaker och tillbehör och lagade tacos till middag, riktigt gott och verkligen guld värt när man har dålig fantasi.
Björn kom hit så vi åt och sedan spelade vi lite tillsammans, jag, han och William. Många skratt och trevlig stund. Nu ska jag strax läsa lite Sune för William och Björn tar ett bad blir väl att se någon serie ikväll och sedan sova är trött och inte lär det bli bättre imorgon när man jobbar från 8:00-18:00 men blir bra dagarna går ju snabbare än man tror, vips är det helg och man är ledig.

Vad har ni gjort idag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: