Ny arbetsvecka och nya utmaningar. Har sovit dåligt i natt känt mig osäker i kroppen typ som någon var där fast ändå inte. Har så här i perioder och jag vet inte riktigt vad det beror på att jag känner mig osäker på nätterna. Försökte få rätsida på sakerna utan att fatta hur, men ja nu är det bättre i alla fall. Får hoppas sömnen blir bättre i natt.
Idag är det idrott, måla om sportlovet och ja det är typ vad som kommer hända. Imorgon är det fler “jobbpass” och sedan AP mellan 16-18. Så verkligheten drar igång direkt i detta yrke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.