Sun, sweet sun.

Sitter på bussen mot Borlänge och jobb. Känner att jag äter som en fågel just nu, har ingen riktig hunger igår åt jag frukost och vid kvällen åt jag 2 mackor med ost och en kopp tassimo Marabou för att få i mig energi men är varken hungrig eller sugen på att äta. Tog en tallrik fil och proviva till frukost idag, med en järntablett men känner mig inte alls som jag åt för hunger utan jag åt för jag behövde inför jobbet liksom. Mår ju inte illa eller så längre, och magen har lugnat sig men kroppen känner sig opigg.

Jobb i alla fall, det ska bli trevligt! För jag saknar kollegor och elever.
När jag kommer hem ska jag mysa
med William tänkte jag, älskade underbara son.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Sun, sweet sun.

 • 27 mars, 2013 at 09:20
  Permalink

  Härligt med jobb! jag har också haft samma känsla ang mat, jag är inte alls sugen :S

  Reply
 • 27 mars, 2013 at 20:59
  Permalink

  Hoppas att aptiten blir bättre snart och att kroppen känner sig piggare! Aldrig roligt när det är så.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: