Gick upp tidigt och ut på soporna, jag reagerade dock på att jag mötte en kvinna som såg ut att jobba på sjukhuset. Jag brukar kunna se vad folk jobbar med, det liksom utstrålas genom personligheten på folk. Jag brukar till 98% ha rätt när jag ser någon vilket yrke han eller hon har. Denna såg ut att jobba som sjuksköterska alternativt läkare men jag tror mer på första valet. Hur som helst, jag tänkte fan va tidigt nattpersonalen kom hem idag då? Tills ja kom in och kollade på mobilen och insåg att fan ja, det är ju omställd klocka. Jag som var uppe halv 7 blev helt plötsligt uppe halv åtta.

Sedan jag gick upp har jag alltid slängt sopor, glott på nätet, påbörjat frukosten och kört lite träning. Äter just nu, så efter det tänkte jag ta mig en dusch. Vad dagen kommer erbjuda har jag igen susning om. Vad ska ni göra?

20130331-082852.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: