Studie.

20130403-100955.jpg

Deltog nyss i en studie med syfte att stoppa ledgångsreumatism. Jag såg studien på blodmottagningen sist jag lämnade prov och anmälde mig. Då det behövs fler blodgivare som kan ställa upp tycker jag att ni som är givare i Dalarna ska kontakta: Anna Svärd på epost: anna.svard@ltdalarna.se för att ställa upp i studien, mer som studien kan ni läsa här. Det är för ett bra syfte!
Lika så tjatar jag igen om att fler av er som kan borde bli blodgivare!

Otroligt vacker bild när jag lämnade salivprov i 10 minuter idag. Tio minuter av mitt liv som kan göra skillnad för någon annan. Sådant är viktigt tycker jag!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Studie.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: