20130403-100955.jpg

Deltog nyss i en studie med syfte att stoppa ledgångsreumatism. Jag såg studien på blodmottagningen sist jag lämnade prov och anmälde mig. Då det behövs fler blodgivare som kan ställa upp tycker jag att ni som är givare i Dalarna ska kontakta: Anna Svärd på epost: anna.svard@ltdalarna.se för att ställa upp i studien, mer som studien kan ni läsa här. Det är för ett bra syfte!
Lika så tjatar jag igen om att fler av er som kan borde bli blodgivare!

Otroligt vacker bild när jag lämnade salivprov i 10 minuter idag. Tio minuter av mitt liv som kan göra skillnad för någon annan. Sådant är viktigt tycker jag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: