När dagen kom och gick.

Så var denna tisdag avklarad och avverkad? Kom hem från jobbet, dammsög lägenheten och lagade spagetti och köttfärssås. Tog dock bara ett par spagetti mest för att smaka men de räckte. Äter ju ingen pasta, potatis och ris egentligen. William drog till bästa kompisen och jag och Björn glodde på Glee, nu ligger Björn i badet och jag sitter här och fördriver min tid. Imorgon är det 20 år sedan pappa dog, så de upptar lite av min tankeförmåga just nu. Försvinner väl snart funderingar kring saken.

Känns som jag inte har något speciellt att berätta och så är det OFTA på arbetsveckor, varför vet jag inte? Borde kanske finnas något syfte med saken för jag gör massor på jobbet men är totalt blogglös när jag kommer hem.

Äh ger upp detta och återgår till att läsa bloggar istället.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “När dagen kom och gick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: