Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

PIM 4 fixad och klar.

Ha! Jag är klar med PIM 4, jag har verkligen inte uppskattat PIM 4 då den inte alls velat vad jag velat men nu med lite förklaring till att audacity inte allas funkat som det ska för mig fick jag en godkänd stjärna. SKITBRA! Jag är så himla nöjd och kan känna en viss uns av stolthet. Jag har fixat 4 stjärnor på PIM på 6 månader, det är inte illa! Ska fixa PIM 5 med tänkte försöka göra den saken till helgen. Nörden är jag!

Dagens jobb var trevligt, imorgon ska eleverna få träffa Cookie igen (Cookiemonster som jag fick av Lena) de har pratat om honom sedan innan jul så imorgon följer han med på besök ännu en gång. Ganska kul att ha med såna saker för att stimulera lekandet lite. De går verkligen ALL IN för de Cookie gör och säger.

Hur som helst, William drog på kalas direkt efter skolan idag. Björns mormor fyllde år idag så de firade henne. Själv drog jag på stan och hämtade paket samt städade här hemma. Verkligen något jag riktigt kopplar av när jag gör, städar. Det är som min kropps alla muskler riktigt njuter när jag ser renheten. Kalla mig konstig…

Nä nu ska jag sluta skriva, svara på några kommentarer och sedan kika på nyaste avsnittet av Once upon a time.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa