PIM 4 fixad och klar.

Ha! Jag är klar med PIM 4, jag har verkligen inte uppskattat PIM 4 då den inte alls velat vad jag velat men nu med lite förklaring till att audacity inte allas funkat som det ska för mig fick jag en godkänd stjärna. SKITBRA! Jag är så himla nöjd och kan känna en viss uns av stolthet. Jag har fixat 4 stjärnor på PIM på 6 månader, det är inte illa! Ska fixa PIM 5 med tänkte försöka göra den saken till helgen. Nörden är jag!

Dagens jobb var trevligt, imorgon ska eleverna få träffa Cookie igen (Cookiemonster som jag fick av Lena) de har pratat om honom sedan innan jul så imorgon följer han med på besök ännu en gång. Ganska kul att ha med såna saker för att stimulera lekandet lite. De går verkligen ALL IN för de Cookie gör och säger.

Hur som helst, William drog på kalas direkt efter skolan idag. Björns mormor fyllde år idag så de firade henne. Själv drog jag på stan och hämtade paket samt städade här hemma. Verkligen något jag riktigt kopplar av när jag gör, städar. Det är som min kropps alla muskler riktigt njuter när jag ser renheten. Kalla mig konstig…

Nä nu ska jag sluta skriva, svara på några kommentarer och sedan kika på nyaste avsnittet av Once upon a time.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: