Nackdelen med att sova middag och baksidan av att alltid bli trött vid åskväder! Jag somnade på soffan idag efter jobbet och detta är straffet en urpigg jag som ligger här och försöker somna om… Orättvist typ men vad ska man göra? Får väl hoppas sömnen infinner sig.
Fått massa fina kommentarer så ska svara imorgon, jag föredrar att svara på dator på såna saker.

Trevlig fortsatt natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.