20130424-065132.jpg

I brist på annat tar jag ett av alla kärlek är citat som finns, men det kan nog stämma till viss del.

William är på morgonfritids solen lyser in ett ganska kallt Falun som förmodligen kommer tinas upp under dagen, åtminstone hoppas jag att det blir så.
Idag har jag planering på jobbet. Blir spännande att fixa den saken ensam för första gången då vi alltid annars är två men det är inga problem så är inget jag oroar mig för utan jag tycker bara det är spännande ändå.

Idag lär jag köpa linsvätska, ny dagkräm och underlagskräm… Sånt sär som alltid är så surt när det tagit slut. Jaja!

Hoppas ni får en fin dag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: