På vardagarna har mitt liv en tendens att pausa bloggen en stund för att istället leva i nuet. Jag jobbar och väljer livet framför att blogga. Det är väl bara så antar jag att vi gärna väljer andra saker?

Planeringen gick bra och efter jobbet åkte jag hem och såg på The secret life of the american teenager och sedan gick vi hem till Björn. Jag mådde inte så bra efteråt, tror astman börjar göra sig påmind så jag kände mig slut och trött och somnade en stund på Björns soffa.
Björn bjöd på mat och sedan åkte vi hem, jag köpte underlagskräm och dagkräm på maxi och sedan kom jag hem då. Sitter här och slappar, ska se på revolution och sedan gå och lägga mig imorgon är det AP-träff så då jobbar jag från 7:45-18:00 sån där dag när man är allmänt mör i kroppen *S*.

Hoppas ni får en fin fortsatt kväll!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: