Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Jobb.

Torsdag och idag står det friluftsdag på schemat av aktivitet på jobbet.
När jag kommer hem idag ska jag städa och göra fint hemma innan vi ska på Williams skola och temafest. Alltid lika spännande och kul att se vad han gjort.

Haft svårt att sova i natt, vaknat flera gånger och känt mig uppsvälld. Ställde mig på vågen och inget kilo extra men desto viktigare att idag hålla mig till nyttigheter ångesten från igår vill jag INTE uppleva igen på mycket länge.

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d