Dagen gick fort, efter jobbet hetsade vi till Faluvårdcentral för att ta våra sista vaccinationssprutor av Twinrix så nu är det färdigt, känns skönt nu slipper jag hypokondrikern ens tänka tanken om Hepatit. Hoppas de kommer på botemedel för HIV också så slipper jag oroad mig för den sjukdomen med. Jag har nog alla möjliga rädslor för diverse sjukdomar, tanken på att få en obotlig sjukdom skämmer livet ur mig om cancer, HIV och annat.

Nog pratat om den saken, efter vårdcentralen så hämtade Björn upp oss och vi åkte till Kniva, där hade vi en trevlig stund och sedan begav vi oss hemåt. Nu är vi då hemma. Jag passade på att fota bilder på balkongen med Iphonen, fast från utsidan då. Förresten när jag ändå skriver om foto kanske jag ska berätta att bilderna fotografen tog i lördags blev så fina! Helt underbara verkligen, ser så mycket fram emot att läsa artikeln sen.

Nu blir det lite serier innan kvällen för mig.
20130603-195453.jpg

20130603-195500.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: