20130609-194136.jpgSå kom han äntligen hem då, mannen som fångade mitt hjärta. William, min stora son som slutar tvåan om två dagar. Tvåan! Minns när jag själv slutade tvåan även om mitt liv såg helt annorlunda ut än hans. Jag hade förlorat en pappa, min son har en mamma och en pappa i livet som älskar honom gränslöst. Det är speciellt att älska någon så starkt, det är en gåva att ha barn.
William hade som sagt sin helg hos sin pappa men nu är han hemma igen, dags för ljudet av mitt barn, ljudet av livet. Älskade unge som din mamma saknat dig!

Förresten åt vi middagen hos Björn idag, och sedan gick vi hem. Ganska okej väder trots att inte solen sken något idag och jag hört åskans muller. Imorgon är det jobb igen, sista veckan med eleverna för den här terminen. På onsdag ska jag på min första skolavslutning som lärare. Min första skolavslutning var som barn själv, min andra var som mamma och nu min tredje variant är som lärare. Som tur är så firar Williams skola sin skolavslutning 17:30 så jag får vara med på båda, BONUS verkligen och helt perfekt!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: