Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Tung helg.

Gårdagen blev en tung dag och det känns som att hela helgen kommer fortsätta i samma anda. Igår blev det en sån där dag när jag funderade över vad vill jag och hur vill jag göra saker? Just nu känner jag mig osäker på om saker och ting är rätt. Det är alltid bättre att släppa saker men sån är inte jag. Jag ältar och tänker, funderar och vänder på saker. Jag vet starkt att det som inte känns bra heller aldrig blir bra, man ska ju lita på sin inre röst och min inre röst talar om för mig att jag borde göra något annat. Känner jag mig själv rätt blir det så också, jag fixar inte att stampa på en plats där jag inte trivs min karaktär är alldeles för orolig för den saken och mitt inre jag vet för väl att jag inte passar in på platser där jag inte trivs. Jag har alltid varit sån som slutar med saker när det inte känns rätt, vad det beror på vet jag inte? Kanske är det min personlighet som fått mig sådan, saker som inte känns helt hundra är inte värt att satsa för mycket energi på.

Nu ska jag duscha och kanske hinner jag ladda energin, jag behöver mer energi och en dusch kanske hjälper till med saken.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: