Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

I väntan på jobbet.

Dags att åka på planeringsdag då. William är lämnad i skolan, stackarn blev jagade av fiskmåsarna idag. Äckliga djur! Fick följa honom in med paraply över oss. Nu blir det jobb som sagt och sedan är det helg! Ska bli grymt skönt med helg och ledighet. Längtar mig galen!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: