Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Foton från en söndag.

Idag har jag varit och lämnat William på kalas men även tagit mig en liten tur på regementesområdet, kom hem med en jättefin fotoram och en pilatesboll som endast kostade 50:- . Perfekt pris!

 

Efteråt åkte vi till Kniva och gick på tipspromenad, jättehärligt att bara gå i skogen och titta på frågorna. Solen har varit på himlen i omgångar idag, men ingen riktigt värme. Läste dock att det ska bli en fin midsommar så det hoppas jag på. Söndagen och helgen är över nu då, tre arbetsdagar denna vecka då jag tog semester på torsdag och fredag är ju en vanlig röd dag. Här är lite härliga sommarbilder från Dalarna.

Några av bilderna nedan har William fotat så skriver under dem. Han är duktig min son!

010

011

022

017

039

051

049

054

052

062

Fotografen är William

064Fotografen är William

072Fotografen är William

074

075

076

080

093

100

 

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa