001

 

Sitter här och filosoferar. Snart ska Björn komma och hämta upp mig och William.
William ska på kalas klockan 11 och Björn skulle fixa bilen och har tydligen mekarkläder på sig och tyckte inte riktigt att han var uppklädd för kalas. Jag har dock på mig en nyårsklänning jag köpte 2005, har lite svårt för den då det är halterneck och jag tycker att man får grymt ont i nacken av såna. Någon mer som upplever det?
Tänkte dock försöka använda lite av alla de kläder jag genom åren köpt på mig för att sedan läggas in garderoben och för evigt bli bortglömda…

Igår kväll åt jag och William fruktsallad och såg Jurassic Park, jag fick en sovandes William bredvid mig inatt den var tydligen ganska läskig.

 

002

6 kommentarer

  1. Det är så lätt att många plagg bara blir hängandes i garderoben utan att man använder dom! Hoppas att ni får det kul på kalaset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: