William är sjuk, halsont och feber. Så här sitter då jag och har plöjt igenom både Pretty little liars och nyaste avsnittet av Twisted. SJUKTBRA!
Tv-serier är en hobby för min del. Hehe, alla har vi våra laster.

Det är personalfest i helgen och jag hoppas stenhårt att min klänning jag beställt kommer idag så jag kan använda den ikväll. William får sova hos Björn inatt trots sjukdom. Vill ju gärna gå på jobbets sommarfest även om William är sjuk.

Annars är det lugnt, solen lyser och jag tänkte försöka hinna med att se The goodwin game, baby daddy och Mistresse,

6 kommentarer

  1. Hoppas du får de skoj på sommarfesten, de är självklart att du vill gå på den trots att han är sjuk . tur att han har en pappa som kan ta hand om han med
    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: