20130812-064231.jpg

Aha, så var det åter igen måndag och åter igen jobb. Det jag ser fram emot nu är torsdag då Rockstad Falun / Sabaton open air börjar! Längtar som bara den, ska bli helt underbart med bra musik. På lördag kommer Christin och vi ska äta kräftor. De har blivit lite av en tradition det med. Slå två flugor i en smäll liksom. Längtar med en nedräkning!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: