Dark Mode Off / On
Läraryrket

Hej då första oktober.

Ligger i sängen och ska alldeles strax sluta mina blåögon för att sova. Imorgon jobbar jag 8-16 och sen har jag bara 7:30-14:00 tiden på torsdag, Williams födelsedag! Och fredagen 7:45-11:15 kvar! Woho!!! Veckorna går ju sjuktfort! Imorgon har William friidrott och jag ska hem och dammsuga samt pyssla här tänkte jag. Idag har jag jobbat från 7:30-18:00 och det känns. Men skönt när det var gjort! Är rätt glad annars faktiskt!

20131001-220925.jpg

I brist på foton.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: