Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Torsdag.

Så var denna dag nästan slut, skönt med fredag imorgon. Jag ska fixa naglarna och sedan är det personalfest imorgon så de ska jag gå på, även om jag tror att det blir en relativt lugn kväll. William har haft bas idag så de var på på efter jobb och skola, jag har städat och gjort det där vanliga. Nu är det dags att se lite Nashville, såg nyss Revolution UNDERBART avsnitt.

005

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: