När hösten färgar marken med lövens alla färger.

20131011-064531.jpg

Sitter på bussen mot fredag och mina sista timmars jobb. Happy freeday som jag brukar kalla fridays. Tycker freeday passar bättre för äntligen blir man ledig. Missförstå mig inte, men jag älskar verkligen att vara ledig och hade utan tvekan slutat jobba om jag blev ekonomiskt oberoende. Jag mår som bäst hemma, vet att de är en av många saker man inte får känna men som SÅ många känner. Det betyder inte att jag inte trivs på jobbet eller mitt yrke, utan det är bara att faktum jag mår som bäst när jag är hemma helt enkelt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “När hösten färgar marken med lövens alla färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: