Trött som ett as.

Igår somnade jag strax efter nio. Orkade inte blogga igår var så trött, är lika dag. Förutom det har jag haft skitont i armen nu i flera veckor. Det värker varje gång jag ska lyfta den på morgonen. Men dag kunde jag knappt komma upp ur sängen, armen värkte så mycket att jag verkligen tänkte att nu måste jag kolla upp saken. Är i övre delen av armen och gör verkligen SKITONT någon som kan tänka sig vad det kan vara? Känns mellan axeln och halsen också, som stramar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: