Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Trött som ett as.

Igår somnade jag strax efter nio. Orkade inte blogga igår var så trött, är lika dag. Förutom det har jag haft skitont i armen nu i flera veckor. Det värker varje gång jag ska lyfta den på morgonen. Men dag kunde jag knappt komma upp ur sängen, armen värkte så mycket att jag verkligen tänkte att nu måste jag kolla upp saken. Är i övre delen av armen och gör verkligen SKITONT någon som kan tänka sig vad det kan vara? Känns mellan axeln och halsen också, som stramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa