Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag.

Den här dagen gick fort trots smärta och trötthet, men nu hoppas jag att det är bättre imorgon. Jag ogillar verkligen smärta, det finns helt klart bättre saker än att ha ONT!

Hur som helst så gick dagen som sagt oerhört fort och efter jobbet hämtade jag William i skolan och sen hem till Björn som bjöd på tacopaj. Jättegott var det, kom hem och gjorde sedan klart mitt PIM 5 arbete och hoppas nu på godkänt. Väntar även på att få min legitimation, jag ska försöka få tid att ringa skolverket imorgon och tjata lite. Känner stress just för att man får lägre lön och inte får tillsvidareanställning på riktigt fören den är inne.

Nu ska jag kika på Hart of dixie.

 

037

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa