Woho! Nu blev jag godkänd på min PIM 5, måste erkänna att jag känner mig mycket duktig. Jag har fixat alla fem PIM på ett års tid.
PIM är en utbildning i praktisk media och it-kompetens som skolverket gett. Utbildningen i PIM läggs dock ner till sommaren 2014, men jag känner mig ändå stolt över att ha gått igenom alla fem momenten utan att gett upp. Nu återstår ett tillfälle där vi som fixat PIM 5 och några andra ska visa upp vårt arbete och bli lite firade. Jag har gjort min sida i google sites och jag kan ju lika gärna länka dit.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: