20140213-204419.jpg

Att vara lärare har verkligen sina fördelar. Jag känner också mig väldigt lyckligt lottad som får glädjen i att träffa olika människor varje dag och uppleva nya saker varje dag.
Denna dag kom en elev och gav mig både ett brev fyllt med fina teckningar och sedan en hare som luktar lavendel h*n sytt till mig på fritids. Denna elev har sedan förra året haft koll på min födelsedag och således valt att skapa något till mig. Jag blev verkligen glad och insåg ännu en gång vilket fantastiskt jobb jag har.


6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: