Måndagar.

Har jobbet på och haft det bra dag även om jag just nu är jag rejält trött. Vissa dagar känns det som jag ska somna på plats. Jag känner stundvis att ögonen håller på att ramla ihop och jag förstår inte riktigt vart tröttheten kommer ifrån.

När jag kom hem idag så städade jag och fixade med tvätten, såg det senaste avsnittet av The walking dead.

Blir en rätt tidig kväll idag tror jag, känner mig så trött.

011

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Måndagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: