Sitter på bussen och väntar på att denna resa ska ta mig till Borlänge och jobb. Denna dag jobbar jag till 16:00, likaså imorgon. Just nu längtar jag efter påsken, det känns som den inte kan vara nära nog. Påsklovet alltså, själva påsken skiter jag i. För mig är påsken bara död och när jag tänker på saken är det säkert därför jag känner mig låg just nu. Jag kämpar mig igen denna låga period för att slippa tänka, men jag drömmer massa skit på nätterna och är allmänt orolig. Det är alltid så här dagarna innan påsk, mitt inre gör sig påmind. Man kunde ju tro att det borde vara dagen? Men det är påsken som nästlat sig in som en negativ högtid. Eftersom att jag inte firar den så drar jag mig för att pyssla med allt vad fjädrar, kycklingar och figurer att göra. William har fått gå påskgubbe och fått påskägg, men det stora firandet har Björn fått tagit med honom. Jag blir allt för ofta nedstämd, det blir tjugoett år i år. Tjugoett år sedan pappa dog ur mitt nioåriga liv, och forfarande spökar vissa minnen i mitt huvud.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: