Då var det juni, den månaden jag alltid tycker går alldeles för fort. Men visst är det härligt med denna månad? Lite lediga dagar, skolavslutningar, midsommar och sedan då för min del semestertid som närmar sig. Det ska bli så grymt skönt! Jag känner mig så taggad inför denna sommar, jag kan väl inte hoppas på en lika underbar sommar som förra men man kan ju i alla fall hoppas på något liknande?

Idag tänkte jag få med William ut i solen i alla fall, ska även duscha och försöka fånga denna söndags bäst det går. Nu återstår endast 4 arbetsdagar om än intensiva sådana.

Hoppas ni får en fin söndag!

042

6 kommentarer

  1. Jag såg dig och William i en tidning som jag bläddrade i här om dagen. Blev lite chockad haha!!
    Men blev otroligt rörd av det jag läste, starka människa! Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: