Vinkade nyss av min nyklippta son, tänkte på hur lång han är och sa att; du ser så lång ut idag nästan som ett mellanstadiebarn. Han log världens största leende när jag även la till, och det är du ju idag! Idag är du en fyra för en dag :). Idag har hans skola uppflyttardag. Alla elever får testa att gå i årskursen över, det betyder alltså att jag idag har ett barn i fyran! Om ett par månader är han 10 år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.