Jag skulle stanna här hela dagen, men livet har så mycket mer att ge.

Ligger forfarande i sängen, ska alldeles strax kliva upp och göra frukost åt mig och William. Efteråt ska jag väl duscha och slänga in en ny maskin med tvätt.
Jag har en jobbig känsla i bröstet, varför blir det alltid så tufft på sommaren? Varför är det som att min kropp blir ledsen och funderar alldeles för mycket just sommartid? Jag försöker pusha känslorna åt ett annat håll men de kryper sig in under mitt skal. Trötthet, utmattning och förflutna känslor som bultar? Jag vet inte men jag behöver nog få lite mer tid att vara bara jag nu ett tag.

20140615-085308-31988090.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: