Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Lördagsmys och trötthetsdagar.

Man skulle kunna tycka att det är något fel med mig, att sova bort en hel lördag men jag behövde saken. Jag behövde ligga på soffan och drömma och sova av mig allt de jag inte hunnit sova på hela veckan. Jag kanske laddar om nu, laddar om batterierna inför ledigheten som knackar lätt på dörren.

William kom hem idag så vi har moffat godis i vardagsrummet och glott på lite film, skrattat och kramats. Kramar blir det mindre och mindre av, i alla fall sådana man ber om själv. Har en kille som är en typisk tweenie här hemma. En kille som stänger dörren om sig och suckar högt åt sin mamma ena sekunden för att nästa tala om att han älskar mig mer än någonting annat. Det är så speciellt med ett barn som är för liten för att vara tonåring men för stor för att vara barn. Alla åldrar är så spännande att då uppleva och minnas sin egen tid. För tjugo år sedan så väntande jag också på att börja fyran, hade sommarlov och gillade livet. Skillnaden var att jag också fått min underbara hund under perioden Sassa, jag drömde att jag skaffar en valp idag. Jag drömmer ofta om att vi skaffar oss en hund även om vi aldrig kommer kunna göra detta. Allt tack vara min allergi, tänk om det än gång kunde komma ett botemedel mot allergier och astma? Tänk om man kunde få vara frisk, kunna krama på djur, äta all mat och njuta av att sitta i gräset istället för att alltid oroa sig för att bli sjuk.

2 Comments

  1. Skönt med ledighet snart! Sova skulle man kunna göra i dygn ibland känns det som. Men det är väl kroppens sätt att säga att man verkligen behöver vila.

    Hoho underbart med alla dessa stadier barn går igenom. Ser både fram emot dom och bävar mig för dom.. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: