Trött.

Nu är jag duktig som håller mig vaken, jag känner mig som en av de döda i The walking dead. Jag vet inte varför jag är så trött, jag hoppas verkligen att det ska ge sig snart för detta är tufft. Ska köpa vitaminer har jag tänkt så jag slipper denna trötthet någon gång.

Jag och Björn åt i alla fall tonfiskröra i tortillabröd till middag, så himla gott. William äter inte tonfisk men han hade en matlåda med Flygande Jacob han fått av Björn, så då ville jag passa på att äta något vi sällan kan äta här hemma. Som barn tyckte jag tonfisk var hemskt, men som vuxen är det helt okej och dessutom känner man sig nyttig. Efter maten gick vi ner på stan, jag och Björn och hämtade ett paket åt mig.

Nu ska jag sova, jag kanske får mer motivation att skriva imorgon. Det känns som mina långa dagar på jobbet som idag får mig så seg när jag väl är hemma. Men som sagt, jag ska försöka skriva lite imorgon.

036

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Trött.

 • 3 september, 2014 at 11:23
  Permalink

  Oj, har han det? Ja, jag räknar med några(något?) år till innan Robin är förbi min storlek som är 36, ibland 35 😉

  Åh, så gott med tonfisk! Det är alltid det som går åt fortast här hemma om vi har det i salladen 🙂

  Reply
  • 3 september, 2014 at 21:07
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Ja eller hur. Lite chockerande 🙂 .
   Ja visst är det gott 😀 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: