Tipspromenaden runt Tisken var helt klart värt det, helt underbart. Vädret idag har varit underbart! Jag har redan röstat så något sådant har jag inte behövt tänka på, har dock känt mig rejält PMSig och blev rejält sugen på godis. Så jag bestämde mig för att jag får unna mig godis idag, det är menstid. Ätit lite men var inte alls så gott som jag föreställt mig, märkligt sånt där?!

Åt två ägg till middag också. Nu väntar jag på William och Björn, får se när de kommer. William ville se valvaka ikväll, får se hur det blir. Jag ska kika lite i alla fall, tror det blir ett spännande val även om jag helt ärligt ser framemot att det ska vara över. Vilka hot och obehagligheter som förekommit detta år, det är helt galet ju!

Hoppas ni får en fin kväll!

004

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: