Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Men det är tystnaden.

Idag kommer William hem, jag får nästan upp Tjorvens ramsa i huvudet med: Idag kommer Pelle med båten, fast istället tänker jag. Idag kommer William hem, han är så saknad. Jag gillar inte ensamheten som uppstår när han är med sin pappa på helgen. Det är alldeles för lugnt och tyst för att jag ska trivas.

Igår gjorde jag inte speciellt mycket, hade huvudvärk hela dagen och denna dag tycks gå i lite samma anda så jag kör glasögon och osminkad idag för att låta hud och ögon vila lite. Annars är det som sagt för lugnt här hemma, jag lägger ut lite saker jag vill bli av med på nätet. Funderar på att slänga ut lite på tradera. Har en del kläder som William knappt använt från Me&I bland annat som han vuxit ur. Jag tänker att det är sånt man kanske kan få lite pengar för, jag har nämligen tänkt spara ihop pengar till något roligt och något jag ska göra 2015, det är helt bestämt och det ska bli skitkul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa