Nä ögonen börjar falla ihop.

Sitter här och känner hur ögonen börjar falla ihop, jag ska snart gå och lägga mig. Hade tänkt vara uppe en stund men vaknade fyra imorse och kunde inte somna om. Så till sist gav jag upp, William blev sjuk under dagen så Björn åkte hem till honom här. Sedan när jag kom hem hade Björn lagat rotfrukter och julkorv till middag. Det var riktigt gott! Efter maten har jag myst en stund i soffan med min sjukling. Fick även en kul sak jag beställt idag men den visar jag en annan dag när jag skrivit ihop ett inlägg om saken. Är ingen som håller hemligheter för folk så här men jag vill skriva bra om grejen så då får det bli hemligt ett tag.

Nä nu sa jag sova. Hoppas ni har en fin kväll!

016

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Nä ögonen börjar falla ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: