Godmorgon.

Denna morgon gick fort, har hunnit planera en stund men blir mer strax. William är i skolan och idag ska jag bort mot jobbet lite senare, ska försöka äta lite frulle om en stund. Blev världens gladaste i helgen när jag insåg att jag gått ner 13 kilo, två kilon till sen är jag nöjd. Började i augusti och gick ner 10 snabbt de sista tre har varit lite segare men det är okej. Sen att folk påstår att man går upp allt om man går ner snabbt stämmer inte på alla och jag går inte upp snabbt om jag går ner snabbt.

Nä nu ska jag äta lite, hoppas ni får en fin dag!

006

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: