Lucia 2014.

Då var det luciadagen alltså, MILSTOLPE! Nära julafton och sedan då nyårsafton, har vaknat en del i natt så kan väl inte påstå att jag sovit gott. William vaknade vid åtta tiden. Någon lucia på tv har jag inte kollat på, jag har väl inte riktigt haft det som tradition heller så.

Denna dag är totalt oplanerad och ostrukturerad, jag gillar sånt. Bara ta helgen som den kommer. William skypar med vänner samtidigt som de spelar minecraft och jag ska strax sminka mig. Får se vad dagen erbjuder annars, hur ser eran lucia ut? Firar ni den här dagen?

skanna0198

Tror detta kan ha varit min första lucia.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lucia 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: