Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En avslappnande tag.

Idag har jag inte gjort många handtag men ångrar mig inte en sekund för det. Det var skönt att bara ladda sista lediga dagen inför allvaret igen. Imorgon är det planeringsdag på jobbet och då lär man köra igång igen. Vet att på torsdag är det full speed och man får hänga med i svängarna igen. Fördelen med vårterminen är att jag brukar vara mycket gladare och betydligt mer full av liv eftersom det väntas vår, blommor och härligt väder. Kanske inte just nu i januari och februari men ni vet man vet vad som väntas.

Det känns ändå helt okej att börja imorgon, livet är ju så. Klockan är ställd på 05:30 och då ska jag gå upp och tvätta håret eftersom jag stannade hos Björn idag blev det aldrig dags för hårtvätt.

Hur har eran dag varit?

Imorgon klockan 11:00 kommer min alldeles första gästbloggare att skriva här. Kul va? Vem det är får ni se imorgon! Så kom tillbaka hit vid 11 imorgon så får ni läsa ett helskönt inlägg, från en jättetrevlig människa!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: