Min planeringsmåndag.

IMG_2430.JPG

Min planeringsmåndag. Det var inte så lätt att kliva upp ur sängen idag men jag lyckades på något mirakulöst vis. Tänk de gånger man är så här trött? Är det inte ganska mirakulöst att man orkar kliva upp då? Jag och William åt frulle och sedan passade jag på att toppa håret lite. Efteråt gick William till skolan och jag satte mig för att jobba. Efteråt har jag matat djuren i akvariet, duschat och städat. Ska strax fortsätta att jobba ska bara se på Revenge först. Får se om jag även går till Maxi om en stund eller om jag ska vänta en stund till.

Vad gör ni denna fina måndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Min planeringsmåndag.

  • 12 januari, 2015 at 15:37
    Permalink

    Det har varit en lugn Fredag fram tills ikväll då blir det nattjobb 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: