Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Min planeringsmåndag.

IMG_2430.JPG

Min planeringsmåndag. Det var inte så lätt att kliva upp ur sängen idag men jag lyckades på något mirakulöst vis. Tänk de gånger man är så här trött? Är det inte ganska mirakulöst att man orkar kliva upp då? Jag och William åt frulle och sedan passade jag på att toppa håret lite. Efteråt gick William till skolan och jag satte mig för att jobba. Efteråt har jag matat djuren i akvariet, duschat och städat. Ska strax fortsätta att jobba ska bara se på Revenge först. Får se om jag även går till Maxi om en stund eller om jag ska vänta en stund till.

Vad gör ni denna fina måndag?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa