Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Så kom kvällen, en måndag i januari.

Jag har planerat, och grejat här hemma. Gick till maxi och handlade i snövädret. Slutade med att jag kom hem och liknade en snögubbe. Ganska spännande att se faktiskt! William kom också hem och även han var lika snöig. Nu blir det roligt för alla barn! Tror det är massor av lek på rasterna nu i alla fall, och sånt uppskattas.

Efter att William kom hem blev det hjälp med läxor och en pratstund, William spelade Minecraft med en klasskompis ett tag och jag lagade en middag som blev riktigt uppskattad av alla här hemma. Nu tog jag ingen bild, men det var köttfärs, krossade tomater, kummin, vitpeppar, persilja, grädde, en skvätt mjölk, paprikakrydda, chili, morot samt majs. Jag kokade upp alltihopa till en gryta och serverade med ris. William som är en finsmakare åt två portioner så där var jag helnöjd!

Efter maten såg jag och Björn på senaste avsnittet av Girls och sen åkte han hemåt. Jag och William har nyss läst tillsammans, jag läser Hemligheten på perrong 13 för honom och den är uppskattad.

Nu ropar sängen och jag ska sova. Tog några foton med iphonen, men måste bli bättre på att plocka fram systemkameran.

IMG_3118.JPG

 

Här vare snö!

IMG_3119.JPG

 

Min balkong är full med snö.

 

IMG_3137.JPGSamsover med William igen, efter flera år.
Så himla mysigt! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa