Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Marinfadder.

Fadder

Länk om du också vill bli fadder.
Bilden fick jag genom wwf på mailen. Så
Den är inte min.

Idag blev jag marinfadder. 100 kronor i månaden för att rädda våra hav och innevånare där i. Det känns viktigt, vi vet väldigt lite om haven och dumpar skräp och skit där. Detta känns så bra, att späckhuggare, valar, hajar och delfiner sedan är väldigt spännande djur gör saken ännu mer säker för mig.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: