002

Måndag och min stora planeringsdag. Denna dag är så skön eftersom jag kan jobba och planera och göra klart det jag annars inte hinner med.

William har precis gått till skolan, jag ska alldeles strax duscha. Har hunnit med att städa toaletterna en snabbis också. Sånt där som är skönt att ha gjort när man är hemma. Jag minns när jag pluggade, jag kunde inte sätta igång och arbeta med saker förrens jag kände att hemmet kändes någolunda okej, men det där är bättre nu. Tror man fått släppa på lite saker när man börjat jobba.

Frukosten idag var en riktigt uppladdare, och nu sitter jag med kokosolja i håret. Mjället försvann förra veckan, men eftersom mitt hår höll sig rent i en vecka så kände jag att detta måste jag fortsätta med en gång i veckan i håret som inpackning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: